Anti-transpirant
Anti-transpirant

Transpireren is een normaal, natuurlijk proces. Toch kan het best vervelend en ongewenst zijn, vooral als het nare luchtjes en zweetvlekken veroorzaakt. Anti-transpiranten zijn producten die de werking van de zweetklieren verminderen. De aanwezige aluminiumzouten vernauwen de afvoergangen, wat overmatig transpiratievocht tegengaat. Deoleen gelooft dat een anti-transpirant jou de maximale bescherming moet bieden tegen de ongemakken die transpireren met zich meebrengt.  

Effectieve bescherming op milde wijze
Deoleen Anti-transpirant is speciaal samengesteld om effectief en op milde wijze overmatige transpiratie en transpiratiegeur te voorkomen, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. Deoleen is anti-bacteriologisch en voorkomt de afbraak van eiwitten die vrijkomen bij het transpireren, zodat nare geurtjes geen kans krijgen. Het bevat 0% parfum en geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Dat maakt de kans op allergische reacties van de huid uiterst klein.

De geurloze anti-transpiranten van Deoleen zijn beschikbaar in twee lijnen: Regular met 0% parfum voor de normale tot gevoelige huid en Sensitive voor de extra gevoelige huid met 0% parfum én 0% alcohol. Van spray tot roller, en een behandelspray die maar liefst 48 uur effectief is!

Lees ook

Deodorant