Deodorant
Deodorant

Heb je geen last van overmatige transpiratie, maar wil je wel een fris gevoel? Dan kun je kiezen voor een deodorant. Deodorant houdt zweet niet tegen, maar neutraliseert transpiratiegeur en remt de bacteriegroei.

Veel deodoranten gebruiken parfum om de zweetgeur te maskeren met het risico op irritatie en allergische reacties. Zeker bij een gevoelige huid. De deodorant van Deoleen daarentegen is parfum- én aluminiumvrij en biedt effectieve bescherming op milde wijze, met respect voor de natuurlijke balans van de huid.

Voorkomen is beter dan camoufleren.

Deoleen Deodorant bevat geen Aluminium (ACH) en parfum, maar is wel degelijk effectief. Onze deodorant is anti-bacteriologisch en voorkomt de afbraak van eiwitten die vrijkomen bij het transpireren, zodat nare geurtjes geen kans krijgen. Deoleen Deodorant is een pure, zuivere deodorant voor de gevoelige huid.

Onze deodorant kent twee varianten: Regular met 0% aluminium en 0% parfum en Sensitive voor de extra gevoelige huid met 0% alumium, 0% parfum én 0% alcohol. Dermatologisch getest, streepvrij en 24 uur bescherming.